Menu

Winnen is belangrijker dan deelnemen

14 juni 2018

We zijn erin geslaagd om jong en oud, lopers en niet-lopers te plezieren met talrijke activiteiten. Naast de trappenloop konden de mensen ook genieten van een live concert van First Limit. Voor de kinderen was er een workshop circus door Ell Circo d’ell Fuego, kindergrime en een wandelende goochelaar. Zo werd het voor iedereen een leuke dag tussen de Silvertoptorens.”, zegt Daisy Verstraeten van de organisatie.

Resultaten

Deelnemers konden kiezen uit drie verschillende categorieën: één toren solo, drie torens solo of drie torens waarbij je als estafette team van drie personen elk één toren op en af loopt.

Deelnemen is belangrijker dan winnen. Al geldt dit niet voor deze winnaars:

Thijs Vissers was de snelste man die drie torens of 1920 trappen beklom in 12 minuten en 41 seconden. Joyce Lemoine deed het bij de vrouwen het snelst met een tijd van 16 minuten en 42 seconden. Joran Meys de snelste man die één toren solo beklom in 3 minuten en 43 seconden. Lies Vanitterbeeck was de snelste vrouw in 4 minuten en 32 seconden in deze categorie. Zoals elk jaar was de brandweer ook aanwezig. Zo’n 48 brandweermannen uit vier verschillende korpsen (Antwerpen, Zone Rand, Kontich en Brussel) durfden de uitdaging aan met één toren in volledige uitrusting.

©-0716©-0702