Menu

Sociaal geëngageerd én sportief? Schrijf je nu in voor de Silverrun!

30 april 2018

Op zondag 10 juni 2018 vindt de vierde editie van de Silverrun plaats. De Silvertoptorens zijn drie afzonderlijke torens waarvan twee 71 meter hoog en eentje 68 meter. De sociale woontorens liggen in ’t Kiel in Antwerpen en zijn duidelijk zichtbaar vanop de Antwerpse ring.

De grootste trappenloop van België is een uniek project om sociale huisvesting in een positief daglicht te zetten en het imago ervan te verbeteren. Verschillende vooroordelen zitten in ’t achterhoofd van de bevolking en met dit initiatief willen wij sociale huisvesting op een andere manier in beeld brengen.

Ruil je chillbroek in voor een sportief outfitje en beklim deze drie torenhoge Silvertops. Je kan één keer twintig verdiepingen lopen met 320 treden, je kan drie keer twintig verdiepingen lopen met 1600 treden of met je vrienden, kotgenoten of familieleden een team vormen voor een estafette.

Verleg je sportieve grenzen en schrijf je snel in op onze website www.silverrun.be.

De Silverrun is een samenwerking van Woonhaven Antwerpen, De Ideale Woning, ABC, Stad Antwerpen en de AP-Hogeschool.

Wil je weten hoe zo’n trappenrun eruitziet? Bekijk dan hier de aftermovie van vorig jaar! https://www.facebook.com/silverrunantwerpen/videos/790657721116674/