Menu

SAY HELLO TO OUR NEW SILVERRUN TEAM!

29 april 2019

Wij zijn zes laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement van de AP Hogeschool in Antwerpen. Samen met de sociale huisvestingsmaatschappijen Woonhaven Antwerpen, De Ideale Woning en ABC cvba en de stad Antwerpen organiseren wij dit jaar de 5de editie van de Silverrun!

De Silverrun is voor ons dé kans om de theorie die wij de afgelopen jaren hebben geleerd om te zetten in de praktijk. Sponsors regelen, veiligheidsplan opstellen en de randanimatie verzorgen, behoort allemaal tot ons takenpakket. Maar vooral: zorgen voor een topeditie!

Ons team bestaat uit vier studenten Public Relations en twee studenten Commerciële Communicatie. Dankzij de diversiteit binnen ons team zorgen we voor het beste van beide communicatiewerelden. Zo heeft iedereen zijn eigen specialiteit en zijn we al perfect op elkaar ingespeeld. Dat zorgt voor de perfecte dynamiek binnen ons kleine team.

Samen met de verschillende organisatoren willen wij sociale huisvestiging in de kijker zetten en het slechte imago dat over het gegeven hangt, verbeteren.

Wij zijn echter niet de enige die voor een topeditie moeten zorgen. Ook jullie kunnen ons hierbij helpen! Schrijf je nu in voor een van de drie uitdagingen of kom ons helpen als vrijwilliger. Ben je echter niet zo sportief aangelegd? Geen paniek! Kom op 9 juni langs en geniet van de verschillende randanimatie, hapjes en drankjes die voorzien zijn! Zien we jullie dan?

Vergeet zeker niet onze Instagram en Facebook-pagina in de gaten te houden voor exclusieve blikken achter de schermen en de allernieuwste updates.