Menu

Overleef de Silverrun met deze superfood gerechten!

30 april 2017

Superfoods zijn hot en goed voor het sporten! Onze sponsor LN Knits geeft twee giftboxes weg vol met superfoods zoals Quinoa en Maca en het kookboek #LNFairfoods. Zo heb je meteen wat inspiratie om te koken met de superfoods. Schrijf je in voor de Silverrun en maak kans op deze eerlijke cadeauboxes vol lekkers en gezonds!IMG_0001

  1. Quinoa

Quinoa bevat enorm veel vitaminen en is gluten-vrij. Het is gemakkelijk klaar te maken en de ideale basis voor een slaatje. Heel lekker met zoete aardappel, zoete paprika’s en fetakaas. Een klein beetje balsamico-azijn en daar heb je een gezonde lunch. Er zit een pakje Quinoa in de LN Knits Giftbox. Voor meer lekkere gerechtjes kan je altijd een kijkje nemen in het boek #LNFairfood.

  1. Havermout

Havermout is een bekende superfood. Het is hip, goed voor je gezondheid en houdt bovendien je honger in toom, zelfs na het sporten! Havermout kan je eten als ontbijt. Meng het met wat water of (amandel)melk. Voeg fruit en noten toe en honing om het wat zoeter te maken.

  1. Kokosolie

Vervang boter door kokosolie in al je gerechten en je zult het resultaat merken aan je weegschaal. Kokosolie bevat vetzuren met middellange ketens. Deze zijn veel makkelijk afbreekbaar als de vetzuren van de andere verzadigde vetten.

  1. Goji bessen

De kleine rode besjes zijn boordevol vitamine B, C en E. De besjes bevatten ook zink ijzer, calcium, germanium, seleen enfosfor. Deze vitaminen en mineralen zit in de meeste bessen, maar wat de Gojij besjes zo speciaal maakt is het hoge percentage van vitaminen en mineralen! Je kan de Gojij bessen toevoegen aan havermout, een slaatje of als tussendoortje met wat yoghurt. Leuk weetje: de besjes maken je gelukkig!

  1. Maca

Maca is een soort wortel die afkomstig is uit het Andesgebergte in Peru. Het poeder heeft een geneeskrachte werking. Het bevat vitamine C, B, Calcium, Magnesium en Ijzer. Je krijgt er meer energie van, ideaal als voorbereiding op de Silverrun 2017. Studenten kunnen dit goedje ook nemen tijdens de examens, want het is goed voor het geheugen en tegen de stress. Bovendien verhoogt maca je libido.

Meer over Superfoods? Of onze sponsor LN Knits? Bekijk zeker de site en ontdek de eerlijke mode van Ellen Kegels en haar overheerlijke gerechten!

https://www.lnknits.com