Menu

Laatstejaarsstudenten AP steunen Silverrun 2017!

21 april 2017

Wij zijn negen laatstejaarsstudenten in de Communicatiemanagement aan de AP Hogeschool te Antwerpen. Voor ons eindproject organiseren wij samen met de stad Antwerpen, de drie sociale huisvestingsmaatschappijen en PASH (platform Antwerpse sociale huurders) de Silverrun.

De Silverrun is de ultieme uitdaging om al onze theorie die wij de afgelopen drie jaar hebben geleerd om te zetten in de praktijk. Van het opstellen van een veiligheidsplan tot het regelen van foodtrucks, wij doen het allemaal. Wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijk dag hebben!

Ons team bestaat uit een evenwichtige mix van zowel Commerciële Communicatie als Public Relations. Dit vormt de basis van een divers en uniek Silverrun team. Wij zijn een team bestaande uit verschillende types, maar we vullen elkaar perfect aan. De ene heeft de copywriting skills, de andere is creatiever aangelegd. Dé perfecte mix dus!

Wij willen sociale woningen in een goed daglicht brengen. Mensen hebben vandaag de dag jammer genoeg nog een negatief beeld over sociale woningen. Wij gaan het imago verbeteren!

Jij kan mee helpen om ons eindproject tot een goed einde te brengen! Wat moet jij juist doen? Like onze pagina op Facebook en Instagram en loop me de Silverrun! Ben jij niet zo ambitieus op sportief vlak? Jij bent ook meer dan welkom om samen met ons te genieten van een hapje en een drankje! Er is animatie voorzien voor iedereen! Tot dan!

IMG_4782