Menu

Bedanking sponsors

12 mei 2020

Ieder jaar doen we ons uiterste best om een nieuwe topeditie neer te zetten. Dat is natuurlijk niet mogelijk zonder de steun van een aantal sponsors. Ook dit jaar stonden Belfius, B&R Bouwgroep, Vanbreda Risk & Benefits en Techem klaar om ons te ondersteunen.

Toen de beslissing genomen werd om de Silverrun van 2020 niet te laten doorgaan, kwam er een belangrijke vraag naar boven: “Wat wordt er met het overgebleven sponsorgeld gedaan?”. Onze sponsors deelden ons mee dat zij het sponsorgeld niet zouden terugvragen. Dus gingen we samen in overleg over waar het geld naartoe zou gaan.

Voor de Silverrun werden al een paar kleine bedrijven geboekt. Na overleg werd beslist om die bedrijven financieel te steunen aangezien het voor hen een moeilijke periode is met weinig evenementen. Hierna bleef er nog een mooi bedrag over van 2.573 euro. Met dat bedrag besloten we een goed doel te steunen. Het overgebleven geld gaat daarom naar ‘Help nu!’ een initiatief van het Antwerps Solidariteitsfonds. Het project helpt mensen in armoede. Bovendien wordt elke euro die het fonds ontvangt door de stad Antwerpen verdubbeld.

Op die manier blijven we zorg dragen voor elkaar. We willen onze sponsors dan ook enorm hard bedanken voor hun bijdrage en steun. Bedankt Belfius, B&R Bouwgroep, Vanbreda Risk & Benefits en Techem!

Belfius        B&R bouwgroep         Vanbreda risk & benefits       Techem